Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tudtad, hogy vízmérgezést kaphatsz, ha túl sokat iszol? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 26.
Azt biztosan tudtad, hogy jellemzően nem iszunk annyi folyadékot (pláne vizet), mint amennyire a szervezetünknek az optimális működéshez szüksége lenne. Arról viszont már nem biztos hogy hallottál, hogy a túl sok vízivás mérgezést okozhat, és bele is lehet halni!
Tovább...
 
Rajzpályázat - Értékes nyereményekkel! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. március 26.
ImageA PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda csapata és vezetősége, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata az idén is megrendezi rajzpályázatát két korcsoportban, 6-9 és 10-14 éves korosztály számára.
Tovább...
 
Bírósági ülnököket választanak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. március 25.
A törvényi előírásoknak megfelelő fehérvári választópolgárok is jelentkezhetnek bírósági ülnöknek. Dr. Cser-Palkovics András polgármester ezúton tájékoztat mindenkit a köztársasági elnök által kitűzött bírósági ülnök választásról és a jelölés feltételeiről.
Tovább...
 
Online Rákóczi-vetélkedőt hirdetett a Vörösmarty könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 25.
Háromfordulós online vetélkedőt hirdetett a Rákóczi-emlékév alkalmából a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A versenyre május 27-ig folyamatosan várják a megoldásokat, a legjobb megfejtések beküldői könyvjutalomban részesülnek.
Tovább...
 
20 éves Fehérvári Kézművesek Egyesülete Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 25.
Húsz esztendős a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A több mint 100 tagot számláló civil szervezet ünnepi szakmai konferenciát rendezett, melynek keretében felelevenítették az egyesület történetét, bemutatták a jubileumra készült kiadványt, és kiállítást is rendeztek a tagok alkotásaiból a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.
Tovább...
 
A széchenyisek kreatív STEM-csapata utazhat Brüsszelbe Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 25.
Kétéves program zárult a Junior Achievement Magyarország és az Arconic Alapítvány szervezésében: a „Találd fel a jövőt!” STEM témájú projektje középiskolásokat szólított meg és ösztönzött kreatív gondolkodásra, csapatmunkában való együttműködésre.
Tovább...
 
Érettségi, emelt szinten Nyomtatás E-mail
Írta: Comenius   
2019. március 25.
Büszkék lehetünk! - fogalmazott *Rockenbauer Lajos*, a fehérvári Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola igazgatója az Oktatási Hivatal legfrissebb érettségi statisztikáira utalva. A teljes országos statisztika szerint - a Magyarországon működő külföldi iskolákat is beleértve - az első hétben található a székesfehérvári Comenius azonos 100 százalékos eredménnyel! Fejér megyében pedig abszolút első: az Oktatási Hivatal köznevelési információs rendszerében bárki megnézheti, hogy azok közül az iskolák közül, amelyekben minden érettségiző bizonyítványt szerzett, kizárólag a Comeniusban vizsgázott mindenki - sikeresen - emelt szinten.
Tovább...
 
„A testüket megölhették, de a lelküket nem vehették el.” Nyomtatás E-mail
Írta: Lugosi Balázs   
2019. március 25.
A Mártírok Emlékművénél koszorúzással, a Szerb Ortodox Templomban gyászmisével emlékeztek meg arról a tizenkettő, székesfehérvári, polgári áldozatról, akiket 1945. március 22-én a II. Ukrán Front katonái gyilkoltak meg a Rác utcában. „A testüket megölhették, de a lelküket nem vehették el. Lelkük, mint áldozatok és mártírok lelke, a Jóisten kezében nyugszik.” - emelte ki Pavle Kaplan, esperes.
Tovább...
 
Mongol delegáció járt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 25.
Mongol delegáció érkezett Székesfehérvárra a nagykövetség közreműködésével. A küldöttséget Dr. Tóth Ferenc kalauzolta az Alba Ipari Zónában, amelynek során üzemlátogatáson vettek részt a Fémhatás Kft-nél, és megnézték az új fémmegmunkáló üzemcsarnokot. A Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester fogadta a külföldi vendégeket.
Tovább...
 
Vár a Farkasvermi úti tagiskola! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 22.
Szombaton utolsó alkalommal várja délelőtti foglalkozásra a leendő kiselsősöket a Farkasvermi úti Tagiskola. Csak vidámsággal és tornacipővel kell készülni a programra!
Tovább...
 
Diákújságírók cikkeire lehet szavazni Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 22.
Lezárult a felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak meghirdetett Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! pályázat. A sokszínű írások között színházi, sporttal vagy az iskolával kapcsolatos cikkek, interjúk is születtek. A #Székesfehérvár szlogennel elküldött írásokra a Táska Rádió oldalán lehet szavazni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9197 - 9207 / 20400